Bookmark and Share     Sitemap


Tilmeld /afmeld nyhedsbrev

Navn
E-mail
Klik her hvis du ønsker at afmelde nyhedsbrevet
6/2 2012 - TV optagelse
 

Struer 6. februar 2012

Kære Medlem af Antik-Historisk Selskab!

Mit kæreste eje

Fra TV Midt/Vest og Holstebro Auktioner har vi fået en indbydelse til at deltage i den udsendelsesrække, som TV-stationen er ved at planlægge under ovenstående titel.

Den tekst som vi har modtaget fra fjernsynet lyder bl. a. således:

Danmark bugner af sjove gamle ting og smukke antikviteter, og de fleste seere har et eller andet klenodie stående fremme eller godt gemt af vejen i kommodeskuffen. Nogle af dem kan I se i programmet ”Mit kæreste eje” med Anne Moulvad fra TV-Midt/Vest som vært. Vil du overvære optagelsen og har du ting derhjemme, som du gerne vil have vurderet, så kom og vær med. Det kan være alt fra din oldemors gamle vase til legetøj fra krigens tid.

Der planlægges 8 optagelser forskellige steder i landsdelen i 2012 I skal sætte 5 timer af til optagelserne, da I er publikum i baggrunden.

Første optagelse finder sted lørdag den 25. februar kl. 13 – 18 hos Holstebro Auktioner, Strationsvej 76, Holstebro. Det er nødvendigt med tilmelding, hvilket kan ske på mail@ho-auk.dk eller telefon 97401111.

Man kan få lejlighed til at fortælle om sine medbragte genstande og senere præsentere dem for et panel, med vurdering af f. eks. alder, oprindelse m.v., såfremt det ønskes.

Bemærk at det ikke er værdi der er kriteriet. Det er din historie om dit kæreste eje, der er i centrum.

Der kan findes yderligere informationer på www.tvmidtvest.dk/antik

Med venlig hilsen

Benny Boysen


Jens Erik Stigaard | Sølystvej 45, 7620 Lemvig  | Tlf.: 31651541