Bookmark and Share     Sitemap


Tilmeld /afmeld nyhedsbrev

Navn
E-mail
Klik her hvis du ønsker at afmelde nyhedsbrevet
28/9 2011 - fribilletter
 

Struer 28. september 2011

 

Kære medlem af Antik-Historisk Selskab!

 

Firmaet Silverfix har igen været så venlig at stille et bundt fribilletter til rådighed for medlemmerne af Antik-Historisk Selskab.

Det drejer sig om Antikmessen, som i kommende weekend afholdes i Aalborg Kongres og Kultur Center (30. september – 2. oktober) og Antikmessen i Rødekro 6. – 9. oktober.

Er du interesseret i at få en fribillet, så du kan gå gratis ind på en af disse messer, så kontakt mig hurtigst muligt. Enten på telefon 97568181 eller på mail: benny.boysen@mail.dk så sender jeg omgående. Normal entrepris er kr. 50 pr. person.

Endvidere har Silverfix sat os i udsigt, at vi kan få fribilletter til Antikmessen i København i begyndelsen af november (3. – 6. november). Jeg har ikke modtaget disse billetter endnu, men er du interesseret, så oplys det allerede nu eller samtidig med, at du bestiller til en af de andre messer.

De af jer, som allerede har udtrykt interesse for billetter til Aalborg behøver ikke bestille igen, de er kommet i postkassen. Det drejer sig om Sonja + Tom, Kathrine Jørgensen, Niels + Ella.

 

Med venlig hilsen

Benny Boysen

Formand for AHS


Jens Erik Stigaard | Sølystvej 45, 7620 Lemvig  | Tlf.: 31651541