Bookmark and Share     Sitemap


Tilmeld /afmeld nyhedsbrev

Navn
E-mail
Klik her hvis du ønsker at afmelde nyhedsbrevet
25/11 2010 - Julemøde
 
Struer 24. november 2010
 
Kære medlem af Antik-Historisk Selskab!
 

Vores julemøde

 
Onsdag den 8. december fra kl. 19 har vi igen lånt Kulturhuset i Hvidbjerg på Thyholm til vores årlige julemøde, og vi håber mange igen i år vil dukke op.

 

Det er jo en aften uden et egentligt program, hvor man er velkommen til at medbringe, hvad man gerne vil vise, fortælle eller spørge om, og vi har sørget for gløgg, æbleskiver, kaffe og småkager samt appelsiner.

 

Vi har også spurgt Finn Pedersen, som er møntekspert på Holstebro Auktioner, om han vil komme og give en kort introduktion til emnet gamle mønter. Altså hvorledes ser man på en mønt og hvorledes finder man ud af dens handelsværdi, hvis den ellers har nogen? Så man er velkommen til at medbringe, mønter, man kan være i tvivl om eller måske bare er nysgerrig for at vide mere om. 
Vi havde regnet med her i november at kunne tilbyde et foredrag af Henrik Rex Rygaard om den kendte danske designer Jens H. Quistgaard. Altså ham der først blev meget kendt og udbredt i USA, og som vi først i den senere år er ved at få øjnene op for herhjemme. På grund af en hospitalsindlæggelse har det været nødvendigt at udsætte foredraget til marts, men herom nærmere i næste nummer af FORANTIK, som udkommer sammen med hele forårsprogrammet og fribilletterne til antikmessen i Viborg i dagene 4. – 6. februar 2011.
 

Det vil være dejligt, om du tilmelder dig julemødet. Det kan lettest ske ved henvendelse til mig, men skulle du glemme det, så er du alligevel velkommen til at dukke op. Der plejer at være lidt æbleskiver i overskud.

 

På gensyn!

 

Med venlig hilsen

 

Benny Boysen

Formand for AHS

 

Antik-Historisk Selskab

Ølbyvej 15, 7600 Struer

Tlf. 97568181

Mail: benny.boysen@mail.dk

 

 


Jens Erik Stigaard | Sølystvej 45, 7620 Lemvig  | Tlf.: 31651541