Bookmark and Share     Sitemap


Tilmeld /afmeld nyhedsbrev

Navn
E-mail
Klik her hvis du ønsker at afmelde nyhedsbrevet
5/9 2010 - ekskursion okt. 2010
 

 

Kære medlem af Antik-Historisk Selskab!

 

Ekskursionen 2010

 

Vi har nu fået en forhåbentlig interessant ekskursion stablet på benene til afvikling som bustur

 

Lørdag den 2. oktober

 

Turen går til Aalborg Historiske Museum, hvor der er lejlighed til at se den store og meget fint opstillede glassamling. Det er museets agt at nedpakke denne samling for at få plads til andre udstillinger af museets samlinger. Så det er om at kende sin besøgelsestid.

Der er et par oplevelser på vej til Aalborg, idet vi har fået en aftale med den privat praktiserende konservator Jane Larsen, om at vi må besøge hende i hendes værksted i Rebild, hvor hun vil vise og fortælle om nogle af de arbejder, hun p.t. har i huset.

Det kan være nødvendigt at dele holdet i to, så der bliver mulighed for en lille tur på egen hånd i området lige omkring festpladsen i Rebild bakker. Desuden skal vi spise frokost på Rebildhus, inden turen fortsætter til Aalborg, hvor der udover museumsbesøget vil være lejlighed til at drive lidt rundt i byen bare man passer tiden, hvor bussen returnerer.

Som sædvanlig laver vi turen til en meget billig pris, nemlig kr. 160.- pr deltager. Vi har en stor bus til rådighed, men må dog begrænse deltagerne til 52, så tilmeld dig i god tid og senest mandag 27. september til mig på tlf. 9756 8181 eller på mail: benny.boysen@mail.dk.

På udturen gør vi holdt ved havnen i Virksund, hvor der er borde og toilet og her drikker vi medbragt kaffe og spiser rundstykker

Som noget nyt bedes deltagerne selv medbringe termokaffe og kopper. Prisen for turen dækker følgende: Busturen, smurte rundstykker med mulighed for ost, frokost på Rebildhus (deltagerne betaler selv for drikkevarer til frokosten), entre på museet, frisk frugt og kildevand på hjemturen.

Turen er tilrettelagt således:

Kl. 0800: afgang fra Tegltorvet i Struer, hvor der er tidsubegrænset parkering

Kl. 0815: Opsamling ved Egekirkegårdens parkeringsplads (Viborgvej) i Holstebro

Kl. 0900: Opsamling i Skive P-pladsen ved Skive Seminarium, Dalgas Alle

Kl. 1200: Frokost i Rebildhus

Kl. 1330: Ankomst Aalborg historiske Museum

Kl. 1600: Afgang fra Aalborg

Aflæsning i omvendt rækkefølge og ankomst til Struer ikke senere end kl. 1800

 

Husk ved tilmelding at opgive, hvor I ønsker at stå på bussen. I vil efter tilmelding få tilsendt deltagerliste, så der er mulighed for at aftale samkøring. Husk også selv at medbringe formiddagskaffen.

Med venlig hilsen

 

Benny Boysen

Formand

 

Antik-Historisk Selskab, Ølbyvej 15, 7600 Struer tlf. 97568181 mail: benny.boysen@mail.dk


Jens Erik Stigaard | Sølystvej 45, 7620 Lemvig  | Tlf.: 31651541