Bookmark and Share     Sitemap


Tilmeld /afmeld nyhedsbrev

Navn
E-mail
Klik her hvis du ønsker at afmelde nyhedsbrevet
28/9 2009 - Aluminia
 
Aluminia
 

Struer 28. september 2009


Kære medlem af Antik-Historisk Selskab!


Kan du tage en hurtig beslutning?


Vi har her i sidste øjeblik fået mulighed for at arrangere en ”Fyld bilen op tur” til en stor privat samling af Aluminia fajance i et privat hjem i nærheden af Randers.


Lørdag den 3. oktober fra kl. 10- ca. 12


På grund af det sene tidspunkt sendes dette tilbud kun til medlemmer med mailadresse også fordi der kun er plads til 12-15 besøgende. Skulle det vise sig, at der er langt større interesse, vil vi aftale med samleren, at vi må lave endnu en tur, hvor vi kan få det sat i programmet i ordentlig tid, så man kan planlægge efter det.


Har du / I lyst at deltage og evt. køre, så lad mig få besked inden torsdag middag på mail eller telefon. Jeg vil også gerne vide, om du er villig til at køre og hvor mange du evt. kan have med som passagerer, således vi kan få bilerne fyldt op.


Jeg vil så i løbet af torsdagen prøve at kontakte de interesserede som har tilmeldt sig, og fordele dem i bilerne efter bedste evne. Vi har foreløbig tilsagn om en bil som kører fra Struer med 3 ledige pladser. Bilen kan lave opsamling i Holstebro om nødvendigt. Samt fra en bil som kører fra Skive med et par ekstra pladser.


Det koster ikke noget at deltage, men man skal afregne kr. 100.- til benzin til den som lægger bil til,

Og hvis man har planer om andre besøg ud over Aluminiabesøget, så er det noget man selv aftaler i bilen f. eks. også om man selv har sin frokost med.


Det vil være i orden, om du selv kontakter andre medlemmer og hører, om de vil køre med dig, men jeg er nødt til at have overblik over, hvor mange vi kommer (f. eks. 4 biler med 4 personer i hver), så adressen på samlingen opgives først ved henvendelse hertil.


Med venlig hilsen

Benny Boysen


Kontakt mig på tlf. 9756 8181

Eller mail: benny.boysen@mail.dkJens Erik Stigaard | Sølystvej 45, 7620 Lemvig  | Tlf.: 31651541